Decembermaand: Herberg Hoorn maand!

In december organiseren en bundelen we opnieuw allerlei activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, het delen van talent en laten zien wat Hoorn in huis heeft. En dit alles in het thema ‘Stad van Ontmoeting’.

Stad van Ontmoeting
Want, met de jaarlijkse inzet van zo’n 1.000 vrijwilligers en artiesten, de steun van vele ondernemers en organisaties en de komst van vele bezoekers vanuit Hoorn, maar ook daarbuiten, staat de decembermaand bol van ontmoetingen: ontmoetingen aan eettafels van particulieren verspreid door heel Hoorn, etentjes bij de voetbalclubs, wandelingen met onbekenden langs plaatsen van ontmoeting, verhalenmiddagen in verzorgingshuizen en natuurlijk culturele ontmoetingen op koopzondag 17 december in allerlei winkels, pleinen en straten. Het gaat om het samenbrengen van mensen met verschillende interesses, achtergronden en religieuze voorkeuren: in Herberg Hoorn, Stad van Ontmoeting, is iedereen welkom!

Doe je mee? 
Om Herberg Hoorn ook dit jaar tot een prachtige beleving te maken, zoeken we individuele kunstenaars, verbond van creatieven, amateurvereniging, orkest of koor. Deel je talent en maak muziek, vertel een verhaal, maak theater, kook, of wellicht heb je een ander verrassend idee? Laat het ons weten! Stuur een e-mail naar communicatie.herberg@gmail.com en beschrijf daarin wie je bent/namens welke vereniging je schrijft en wat je/jullie graag zouden doen. Wij nemen daarna z.s.m. contact met je op.

Liever meedoen als vrijwilliger?
We hebben niet alleen plaats voor artiesten in de Herberg, ook vrijwilligers zijn van harte welkom. Wil jij ons een handje helpen in de voorbereidingen naar de decembermaand en/of wil je in december de handen uit de mouwen steken? Stuur een mail naar communicatie.herberg@gmail.com en laat ons weten vanaf wanneer je beschikbaar bent met daarbij een indicatie van de tijd die je per week vrij kunt maken voor Herberg Hoorn. Heb je al een idee van wat je zou willen doen? Vermeld dat dan ook in de mail. Je hoort z.s.m. van ons!

Voor nu wensen we je een prachtige zomer toe. Graag zien we je daarna, in aanloop naar of tijdens Herberg Hoorn. Samen maken we Hoorn Stad van Ontmoeting!