Glouwe bai de Buren!

Eten verbindt, zeker als het bij mensen thuis gebeurt, in je eigen buurt. Glouwe bai de Buren is daarom bij uitstek het initiatief dat mensen samenbrengt. Wat is er nou leuker dan mensen uit de buurt te ontmoeten rond een gezellig gedekte tafel? Samen genieten van eten dat met liefde is bereid door een gastvrije stadsgenoot?

Glouwe bai de Buren is één van de activiteiten die georganiseerd wordt vanuit stichting Herberg Hoorn via de stadscommunity ‘Voor een mooie stad’. In december organiseert en bundelt de stichting allerlei activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid rond het thema Stad van Ontmoeting.

Zo doe je mee met Glouwe bai de Buren

Glouwe bai de Buren vindt plaats van maandag 18 december tot en met vrijdag 22 december 2017. Hoe fantastisch is het als in elke wijk van de gemeente Hoorn wordt gekookt? Iedereen is welkom! Je bepaalt zelf wat je bereidt, voor hoeveel personen en hoe laat. Wie weet heb je nog allerlei ideeën om jouw etentje nog beter te laten slagen.

Vind jij het leuk om te koken voor mensen die elkaar willen ontmoeten? Kijk dan voor meer informatie over aanmelden of manieren om dit project te steunen op www.vooreenmooiestad.nl.