Glouwe bai de Buren!

Een muzikale omlijsting of een verhalenverteller maakt het etentje compleet. Hoe fantastisch is het als in elke wijk van de gemeente Hoorn wordt gekookt en iedereen is welkom! Komt u van buiten Hoorn en u wilt graag ontmoeten en eten? Dan bent u ook van harte welkom!

Een initiatief van stichting Herberg Hoorn
Glouwe bai de Buren is één van de activiteiten die georganiseerd wordt vanuit stichting Herberg Hoorn. In december organiseert en bundelt de stichting allerlei activiteiten in de stad, die samen bijdragen aan een gevoel van verbondenheid, het delen van talent en die laten zien wat Hoorn in huis heeft. Dit jaar rond het thema Stad van Ontmoeting. Eten verbindt, zeker als het bij mensen thuis gebeurt, in uw eigen buurt. Glouwe bai de Buren! is daarom bij uitstek een initiatief dat mensen samenbrengt. En wat is er nou leuker dan mensen uit de buurt te ontmoeten rond een gezellig gedekte tafel, met eten dat met liefde is bereid door een gastvrije stadsgenoot .

Zo werkt Glouwe bai de Buren!
Glouwe we bai de Buren vindt plaats van maandag 18 december tot en met vrijdag 22 december 2017. Deelnemers die in deze periode tafelgenoten thuis willen ontvangen met een etentje (middag- of avondeten) kunnen zich tot 17 november a.s. aanmelden via het contactformulier 

Vermeld daarbij het thema van uw tafel (Hollandse pot, vegetarisch, Syrisch o.i.d.), welke dag, hoe laat, hoeveel gasten u wilt ontvangen. Misschien vindt u het leuker om samen met een buurtgenoot een eettafel te organiseren. U bepaalt zelf wat u bereidt en u doet zelf de inkopen. Als vergoeding voor de boodschappen, ontvangt u maximaal 25 euro.

Lijkt u het geweldig dat tijdens het etentje uw  piano wordt bespeeld? Heeft u ruimte voor een verhalenverteller of een zangeres? Vermeld al uw ideeën, tips of vragen op het contactformulier. 

Zondag 19 november van 10:30 tot 12:00 bij Grand Café Turf is er een bijeenkomst voor de ‘koks’ om elkaar te ontmoeten, ideeën uit te wisselen en de puntjes op de ‘i’ te zetten.

Vanaf 26 november tot en met 13 december 2017  kunnen geïnteresseerden die graag ontmoeten en een hapje mee-eten zich aanmelden. Voor het mee-eten staat een pot klaar voor een vrijwillige financiële bijdrage voor een goed doel (Hospice). Iedereen is welkom!