Optredens in de binnenstad


Lokaal talent laat zich zien! Van singer-songwriters en coverbandjes tot (buik)dansers, theater en verhalenvertellers. Ga op avontuur in winkels, straten en op pleinen en beleef het mee!

Tijdens de Superkoopzondag op 23 december van 13.00 tot 17.00 uur kun je, tijdens het doen van je kerstinkopen, allerlei talent uit West-Friesland ontmoeten in de binnenstad van Hoorn. Iedereen is meer dan welkom! Ingrid: ‘Tijdens de Superkoopzondag zijn er meer dan 150 optredens door de hele stad heen. Van koren tot 100 man, een singer-songwriter in een klein hoekje van de Hema, een dansgroep tussen de schuifdeuren tot buikdanseressen in zwoele gewaden tussen de jurken. Cultureel talent zet zich in om de stad mooier te maken en ontmoetingen te creëren’.

De stad bruist tijdens de Superkoopzondag. Naast Kerst op het Plein doen er allerlei winkels en straten mee. Wil je ook optreden tijdens de Superkoopzondag? Stuur dan een e-mail naar aanmelden@herberghoorn.nl o.v.v. Superkoopzondag. Het programma wordt via de website, Weekblad Zondag en social media bekend gemaakt.


Terug naar de voorlopige programmalijst